Køb en Keyloc hund


KEYLOC

Køb en Keyloc hund


Køb af en lille skøn hvalp, skulle gerne være en glæde af de helt store og derfor gør jeg alt for at det også er denne følelse I får.


Jeg håber altid, at I som kommende hundeejere har sat jer ind i hvad I kan tilbyde en hund.

Vil I træne lydighed med den eller måske agility eller noget helt tredje, jamen så er jeg glad, dog er dette ikke et must.

Men hvis dette ikke er jeres interesse, så forventer jeg at I har gjort op med jer selv, hvordan I så forventer at give jeres nye hund indhold i dens hverdag.

Men selvom I ønsker at træne med jeres hund, så er dette jo kun en lille del af hundens liv, resten af hundens liv er den jo familie hund, derfor bliver hvalpe her i huset også født i et sådanne miljø.

Mine hunde lever deres liv sammen med mig og derfor er det også en del af familien der får hvalpe.

Hvalpene vokser derfor op inde i min stue, sådan så de nye små lærer alle de lyde der kan opstå i et hjem.


Læs eventuelt OM MIG, hvor jeg skriver mere om, hvilken ting jeg ser på i collien.


Når man køber en Keyloc hvalp følger nedestående altid med i prisen:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub (FCI)

Købskontrakt (se mere nederst på siden)

Hvalpen er blevet chippet og registreret i Dansk hunderegister

Hvalpen vil have været en tur hos en godkendt øjendyrlæge og blevet øjenlyst (ECVO) og samtidig her fået lavet pas, blevet sundhedsundersøgt og vaccineret.

Hvalpen vil have fået ormekur.

Når du køber hvalpen vil du få en lille hvalpepakke med, som består af foder til den første uge, lidt godbider, lidt legetøj, et tæppe (som har hængt i hvalpegården, så den lugter godt af tryghed), hvalpehalsbånd og line.

Der medfølger også en pasningsvejledning og LIVSLANG tilladelse til at ringe til kennelmor om spørgsmål eller bare dejlige vovse historier som du vil videregive.

1 årlig Keyloc-dag, hvor jeg arrangere en "smil på læben" hygge dag, hvor der er plads til lidt sjove hund/fører samarbejdsøvelser og ikke mindst fælles hygge med alle hundeejerne og deres hunde.


Da jeg selv går meget op i at collien skal forblive en sund race, håber jeg meget på at I også ser det som en selvfølge, at bidrage med viden til dette.

Dette skal forståes at jeg håber, at man får sin hund HD-fotograferet når hunden er mellem 1 og 2 år. Her håber jeg meget på at samle så mange hvalpe af huset på en gang, hos min egen dyrlæge. Herved bliver det billigere og vi får samtidig set hinanden :-) Man behøver selvfølgelig ikke bruge min dyrlæge, hvis man hellere vil bruge sin egen ;-)

Hvis du vælger at lade din hund HD-fotografere efter ovenstående, så kan man ved medlemskab af Dansk Collie klub (Kun som privat person) få dækket omkostningerne til rekvisitionen til Dansk Kennel Klub (Kun til HD) (er du ikke medlem af DKK, er prisen for en rekvisition ca 100 kr dyrere) . Men jeg giver udover dette et tilskud på 500 kr.

Ydermere håber jeg også, at man vil lade sin hvalp Albueleds fotografere (AD), når hunden nu alligevel er i narkose. Dette koster normalt i mere end et par 100 oveni + rekvisition til DKK på 195 kr (er du ikke medlem af DKK, er prisen for en rekvisition ca 100 kr dyrere).


Jeg går yderligere meget op i, at Collien skal være en metal stærk og velafbalanceret hund og dette bruger jeg Dansk Kennel Klubs Mentalbeskrivelser til, at hjælpe mig med.

Derfor håber jeg også at du vil få testet din Keyloc hund, dette skal ligeledes ske når hunden er mellem 1 og 2 år. Dette giver jeg et tilskud på 250 kr til.

Det er nemlig godt, at vide om man har været heldig med mentaliteten på alle i kuldet eller om der er stor variation, specielt for at sikre, at det kun er de bedste der fortsætter i avlen.


Det er en tillidssag både at skulle købe hund, men det er det så sandlig også, at skulle sælge en hund og ikke mindst et stykke af ens hjerte, som en hvalp jo hurtigt bliver. Derfor vil man ALDRIG kunne sikre sig en hvalp. Forstået på den måde, at hvalpen først er din, når vi begge har underskrevet købsaftalen ved afhentningen. Vi skal begge have muligheden for, at springe fra, så frem enten kemi mellem os eller fremtidige planer hos kommende hvalpekøber, pludselig afslører uhensigtsmæssige ting.

En hund må aldrig blive en kastebold, men skal finde den rigtige familie fra starten.