B-kuld 2018

 

KEYLOC

B-kuld 11.12.2018

Der er stadig en af disse skønhedder, der mangler at finde drømme hjemmet.

 

Brantastigs Dante

LP1 LP2 RBM Keylocs Amazing Stella Nova

Far

SPH1 SÖKH1 Fornborgens Major Melker

Lapinette´s Daddy Cool

Mor

Greta Garbo Vom Wilschgraben

LP1 LP2 DKRLCH RBM Røm Daugaard Wonderful Clear Skye

Oprdrætter

Kerstin Persson

Marieanne Larsen

Ejer

Maria Godolakis

Marieanne Larsen

Født

10.05.2016

20.01.2016

Farve

Zobel/Hvid

Zobel/Hvid

Højde

61 cm

55,5 cm

HD (HD-indeks DK pr. 01.07.2018) / AD

A (102) / 0

A (117) / 0

CEA - klinisk

Intet påvist (hvalp) + Intet påvist 1 år gammel

Ganske let CRD

Bedste udstillingsreultat

Exellent

Exellent + CK

Lydighedsresultater

 

LP1 LP2 RBM

Andre resultater

 

Årets LP1 Collie 2017

Mentalbeskrevet

Ja

Ja (Kan ses HER)

Hyrdeinstinkttestet på får

Nej

Ja

Efter næsten en hel dag med lav temperatur, begyndte Stella endelig, at blokke op og det blev 2 timer med meget stærke opblokningsveer.

Efter de to timer kom de ønskede presseveer og efter 1 1/2 time var 5 hvalpe født. Desværre var de to sidste 2 dødfødte (døde i min 24-48 timer) tæver. Det er bare det hårdeste, at tage imod døde hvalpe, og dette der gør, at det at være opdrætter ikke bare er lutter glæde og en masse penge i overskud. Faktisk langt fra. Men når det så er sagt, så kan man ikke andet end, at glædes helt inde i hjerte, når man tager imod 3 friske og smukke drenge :-)

 

Dreng 1: 195 gram Splitte krave, shaded zobel

Dreng 2: 234 gram Fuld krave, shaded zobel

Dreng 3: 169 gram Fuld stor krave og næse blis, dominant zobel

 

 

Begge forældre til dette kuld er begge meget sociale og kærlige, og begge har vist en pæn mentalbeskrivelse.

Delta havde en lidt fluer i hovedet til hans mentalbeskrivelse, så han havde tiltider mere travlt med, at afmærke området end, at deltage ;-) Men alligevel, så viste han skønne takter. Specielt er jeg glad for, at se, at han ligesom Stella ikke har nogen anmærkninger på aggresivitet på et eneste moment. Begge viste sig også fuldstændige skudfaste.

Bedst af alt begge er meget kærlige og sociale og ser mennesker og ikke mindst andre hunde, som en positiv del af verden og byder alle velkommen. De er begge glade og nysgerrige på livet.

Jeg forventer, at der i dette kuld kommer arbejdsglade hvalpe, som også gerne vil andet end, at slappe på sofaen dagen lang.

Både Far og Mor er efter hunde der har vist gode resultater.

Stella er ud af en direkte linie, hvor hendes mor Daugaard Wonderful Clear Skye "Skye" har opnået LP1, LP2, DKRLCH, RBM og RØM. Og Stella´s Morfar Avalloc nåede at blive LP1 LP1 BRGPR RBM RØM DKRLCH og igen Avalloc´s Mor Nitopets Yasmina The Beauty "Vicky" nåede at blive LP1 RBM. Alle ovenstående er blevet Mentalbeskrevet med nogle gode momenter.

Stella´s Far kan ligeledes bryste sig af, at have et bagland der er misundelses værdigt.

Hans mor Lapinette's Prima Donna "Donna" har en titelrække så stor DKLPCH DKRLCH DKRSCH

BRGPR DKVECH KBHV13R. Det fleste på Stella´s Far´s side er ligeledes blevet mentalbeskrevet og med rigtig gode momenter også.

Stella´s farfar Twin Acres Patrick Henry "Patrick" har dog ikke vist noget på en lydighedsbane, men han havde de smukkeste resultater i udstillingsringen USCH DKCH NOCH INTCH.

Så linier kan jo næsten tale for sig selv.

 

Den kommende far Delta er ligeledes efter et hav af arbejdshunde og specielt hans far´s side, hvor der er vist næsten alt indenfor brugsområderne og endda i de høje ender af sværhedsgraderne.

Så her er der også en masse bevis på, at samarbejdsevnerne er på plads.

Dernæst har Delta selv og ikke mindst hans afstamning, vist at de alle ligeledes har en fantastisk slukknap. Så trods en god moter, så er de de dejligste og afslappede familiehunde, når de ikke arbejder :-)

Dette vægter jeg selv meget højt, da en hund, skal kunne slappe godt af og ikke konstant have så meget energi, at den brænder inde med det.

 

Og ikke nok med alt dette, så er det også sunde hunde med gode sundhedsresultater, hvor begge har topklasse både hofter og albuer :-)

 

Kæmpe tak til Maria Godolakis for, at jeg må få lov at låne din dejligste Diamant <3

 

 

Læs venligst også dette hvis I har interresse i at købe en Keyloc hund.