Om Stella

 

KEYLOC

Om Stella

 

Stella er min første collie i ejet kennel navn.

Hun har det dejligste temperament. Hun går på alt, eller lad mig sige det anderledes - hun opdager ikke, at underlaget skifter og hvis der endeligt er noget hvor hun bliver forbeholden, så kan man bare kaste nogle godbidder ud og så er alt glemt. Mad vinder og alt ;-)

Hun hviler så meget i sig selv og viser det tydeligt ved blot at stille sig så de andre hunde kan beundre hende. Og hvis de bliver for smarte, får de lige et vuf og så er der ro i geledet igen.

Hun er utrolig venlig overfor alle på hendes vej, både mennesker og hunde og der kommer aldrig et surt udtryk over hendes ansigt.

Tilgengæld, skal man ikke tro man er noget. Hvis hun ikke gider det du havde tænkt dig, jamen så gør hun det bare ikke. Tvinge kan man altid, men så er ødelægger man jo også denne dejlige selvstændighed. Så der er ikke andet for end, at arbejde hårdt for, at man altid er meget sjovere end alt det andet og at det altid kan betale sig, at arbejde for mig.

Hun er en utrolig nem og endnu en meget problemløs hund, der forstår at leve livet og ikke bekymre sig om alting.

Jeg glæder mig utroligt meget til, at se hvad fremtiden bringer med sig. Hun tegner sig i hvert fald så godt i både eksteriør og temperament, af hvad mit mål og tanke med collien er.

 

Så tak Stella for, at du er kommet ind i mit liv og jeg ser frem til mange gode år sammen, hvor vi skal feste i alle ringe vi træder ind i. <3