Nyheder 2018

 

KEYLOC

Nyheder 2018

11. februar

 

Så fik Skye sig sit første Certifikat til at blive Dansk Rally Champion. Hun klarede sig flot, og fik 96 point og blev 2. Vinder i klassen. Pointene blev trukket pga 1 øvelse som jeg måtte lave om (Skye tilbød en Champion øvelse 😉 ) og 1 snusen.

 

Vi var op til endnu en prøve, men her kunne jeg ikke lige gå rigtigt, så vi blev trukket 3 point for fejl bane og så kom Skye ind i min bane 2 gange i det fristende 8-tal og så havde hun 1 langsom rektion. Så det blev til 94 point. Havde det ikke været for ejeren, så havde der også været Cert det 😉

 

Glæder mig allerede til næste gang vi skal op 🙂

 

Stella var i mellem tiden i pasning hos Lene, som har Skye’s bror og Avalloc’s søster, så her har jeg nu også en træt hund, for de har vist leget en del.

 

27. januar

 

Sikke en skøn dag på DCK’s udstilling. Stella blev stillet hos begge dommere. Og begge dommere syntes godt om hende og hun fik exellent af dem begge og blev henholdsvis 3. Vinder og 4. Vinder i Åben klasse tæver.

Stella et langt fra færdig bygget og derfor er jeg ekstra glad for nogle flotte kritikker og de få ting dommerne slog ned på, er ting der kan komme endnu 🙂

Skye havde fået Lene Pia Kallehave Sørensen med sig en tur i ringen og det kan man vist kun sige, at det gik godt. Hun fik og Exellent og blev faktisk 3. Vinder, ved den dommer hvor Stella blev 4. Vinder. Kæmpe tak for hjælpen Lene 🙂 ingen tvivl om, at Skye hyggede sig gevaldigt sammen med dig 🙂

Jeg havde æren af, at have nogle andre collier i ringen også, hvilket jeg altid nyder når tiden er til det 🙂

Her ses jeg sammen med Stella :-)

20. januar

 

Når man sælger hvalpe, sælger man et stykke af ens hjerte hver gang.

Mit stykke bliver heldigvis passet så godt på, hos Mindis skønne familie <3

03. januar

 

Så er den dejligste opdatering kommet, nemlig at Stella er blevet Årets LP1 Collie 2017 og Skye er blevet Årets LP2 Collie 2017 og Årets Rally Øvet Collie 2017.

Stella´s resultater er jeg virkelig stolte af, dog havde 2. vinder af Årets LP1 Collie reelt få point mere, men da Stella har stået på sejrs skamlen ved alle hendes prøver, så har hun herved fået ekstra point. Dette er DCK´s Årets hund regler, men jeg ville egenligt helst at det var de reelle point, der gav vinderen. For det at vinde, handler jo ikke bare om, at der bare skal være andre der præstere dårligere.

Men når det så er sagt, så er jeg vildt stolt af Stella´s LP1 præstationer. Hun har givet sig maksimalt til alle prøver, der er dog gået hopla-fjol i den et par gange. Men hun har leveret til de højeste point hver gang.

Jeg håber så meget at heldet vil blive ved ved at være med os, til de sværere klasser <3

At Skye blev Årets LP2 2017 dette er dog lidt ja ja. Da hun kun har bestået med en 2. præmie (altså ikke engang titelgivende. Men hun havde jo titlen i forvejen), men da der ikke var andre der havde deltaget i LP2 i 2017, ja så skriver DCK reglerne at 2. præmier er nok. Så denne tager titel vi pænt imod ;-)

Men så er Skye jo også blevet Årets Rally Øvet Collie 2017 og det er den Årets hund titel jeg faktisk gerne var foruden.

Jeg er meget kritisk når jeg er på banen med mine hunde og jeg ved godt selv hvornår mine hunde ikke præstere som de burde. Og den prøve der endte med at gøre, at Skye havde flest point, var at hun efter dommerens vurdering gik til 100 point og blev yderligere 1. vinder på dagen på DCK´s prøve i oktober måned.

Men jeg ved selv, at Skye IKKE gik til 100 point, men reelt til 87, da jeg selv talte 3 langsomme reaktioner og så en øvelse, hvor Skye skulle ind foran mig og så sitte, men Skye kom rigtigt nok ind foran mig, men bakkede så hun ikke længere var i en armslængde fra mig, men lavede dog resten af øvelsen til UG.

Dette var jeg direkte henne og høre dommeren om, men her blev der sagt, at der ikke var set nogen fejl overhovedet.

Lidt dårlig smag i munden at skulle tage imod denne titel, da der er andre ekvipager i DCK der har leveret endnu bedre.

Jeg er dog stadig vildt stolt af Skye og hun har også leveret rigtig flot og jeg glæder mig virkeligt til, at prøve kræfter med ekspert klassen og forhåbenligt opnå et Rally Championat sammen med hende :-)