Køb en Keyloc hund


KEYLOC

Køb en Keyloc hund


Som kommende hvalpekøber håber jeg du har en masse forventninger til det arbejde jeg som opdrætter har lagt i hvert eneste kuld.

En Keyloc hvalp starter livet i mit soveværelse, så jeg kan sikre en god varme og minimale forstyrrelser.
Når hvalpene er ca 3 uger, flytter hele flokken ind i en stor hvalpegård i stuen, så de små virkelig kan være med i dagligdagen. Ydermere er de tæt på terrassedøren, så hvalpene kan startes på renligheds træningen.
Hvalpene får fra tidlig alder en ny udfordring næsten hver dag, sådan så de har en veludrustet rygsæk den dag de rejser hjemmefra.
Inden de får lov at rejse har de haft besøg af "chipperen" fra Dansk Kennel klub, så de har fået hver deres lille chip i nakken og her får de også deres stambog udleveret.
Ugen efter kommer alle hvalpene en tur til dyrlægen, hvor de alle gennemgår et sundhedstjek, får deres første vaccination og bliver øjenlyst. Alt dette sker hos en af Dansk kennel klub´s godkendte øjenlysnings dyrlæger.

Men det at være opdrætter er ikke bare, at have et kuld hvalpe, som skal vokse op så man kan sælge dem, næ nej, der ligger mange timers arbejde foran.
Mine avlsdyr har været på lydighedsbanerne, så de på denne måde kan bevise deres samarbejdsevner. De er Øjenlyst (det er de allerede fra deres opdrætter), HD (Hofte) og AD (Albue) fotograferet, udstillet med minimum Very Good (avlsgodkendt), samt mentalbeskrevet.
Det er jo så bare mine egne hunde, men ligeledes bruges en masse timer på at finde den perfekte hanhund, som kan forbedre de punkter hvor min tæve måske halter eller helt og holdent forbedre opdrættet på alle planer.
Her under er en masse valg og ikke mindst fravalg, og desværre ses det at selv med alt dette forarbejde, så kan man være uheldig, at afkommet får et dårligt resultat.

Jeg som opdrætter har ikke kun forventninger til mine egne hunde og de avlspartnere jeg udvælger til dem, men jeg har også forventninger til dig som hvalpekøber.


Jeg håber altid, at I som kommende hundeejere har sat jer ind i hvad I kan tilbyde en Keyloc hund.

Vil I træne lydighed med den eller måske agility eller noget helt tredje, jamen så er jeg glad, dog er dette ikke et must.

Er dette ikke jeres interesse, så forventer jeg at I har gjort op med jer selv, hvordan I så forventer at give jeres nye hund indhold i dens hverdag.

Da jeg håber på, at I vælger at købe en Keyloc hund i håb om at få en sund, samarbejdsvillig og mental stærk hund, så håber jeg også på, at I selv ser vittigheden af, at tilbagelevere oplysninger så som en officiel (med rekvisition) HD-, AD fotografering og Mentalbeskrivelse. 
Se flere oplysninger omkring HD og AD fotografering, samt mentalbeskrivelse.


Når man køber en Keyloc hvalp følger nedenstående altid med i prisen:

Stamtavle fra Dansk Kennel Klub (FCI)

Hvalpen er blevet chippet og registreret i Dansk hunderegister

Hvalpen vil have været en tur hos en godkendt øjendyrlæge og blevet øjenlyst (ECVO), blevet sundhedsundersøgt og vaccineret.

Hvalpen vil have fået ormekur.

Når du køber hvalpen vil du få en lille hvalpepakke med, som består af foder til den første uge, lidt godbidder, lidt legetøj, et tæppe (som har hængt i hvalpegården, så den lugter godt af tryghed).

Der medfølger også en pasningsvejledning og LIVSLANG tilladelse til at ringe til kennelmor om spørgsmål eller bare dejlige vovse historier som du vil videregive.

1 årlig Keyloc-dag, hvor jeg arrangere en "smil på læben" hygge dag, hvor der er plads til lidt sjove hund/fører samarbejdsøvelser og ikke mindst fælles hygge med alle hundeejerne og deres

Keyloc hunde.

B-kuld 301220181141070220200759
Keylocs Balance in time 140120191527
DSC_0058
Keylocs Bends the eternity 010220191014
Keylocs Bends the eternity 050120191802
B-kuld 160220191341
Keylocs Balance in time 221220181101
DSC_0010070220200801

Det er en tillidssag at skulle købe hund, men det er det så sandelig også at skulle sælge en.
Det er som at sælge et stykke af ens hjerte.

Kennel Keyloc
Marieanne Larsen
Sverigesvej 6 4270 Høng

Danmark
Mb: +45 26831590
Email: mail@keyloc.dk


Respekter venligst copyright