KEYLOC

Nyheder 2014

28. december 2014


Glædelig søndag alle sammen

Billederne er fra i morges, hvor man jo åbenbart ikke skulle sove søndagen væk. Så det blev en skøn tur til Bildsø strand.

25. december 2014


Så blev en skøn juleaften overstået og om lidt går turen til julefrokost, men hundene skulle jo luftes.

Og ja så kom julesneen jo endelig og det skulle nydes. Så Lene Sørensen blev kontaktet, så hendes hunde kunne komme med ud og lege.

Sikke en dejlig formiddag på en skøn 1. juledag.

11. december 2014


I dag blev der afholdt juleafslutning fælles for alle træningsholdene Hos Anja Christensen og Johanna Allanach. Og jeg stilte Skye og Avalloc i Rally Øvede klassen, og ja det var jo lidt snyd, eftersom Avalloc allerede er Rally Champion. Men nu var det jo uofficielle klasser og med trænerens godkendelse :-)

Og ja det endte også med at Avalloc vandt, dog "kun" med 98 point, koncentration på banen har aldrig været Avalloc´s spidskompetance. Nej nej man skal jo nå at have alt med.

Skye klarede sig rigtigt godt og gik kun i fjolle mode ved et skilt, så det er jo fremgang, hun klarede sig med 87 point og alle 13 fejl var ved dette samme skilt ;-)

Elsker at være ude med mine hunde, de er altid en fornøjelse at have med i byen :-)


29.-30. november 2014


Så kan man vist godt sige at denne weekend gik op i hundene.

Skye var lørdag og i LP2 og Søndag oppe i Rally øvet, første gang for begge klasser.

Skye mente dog ikke at vi skulle tage det så højtideligt, så hun havde da en fest af de helt store og vi missede derfor nogle lidt dyre øvelser begge dage. Men jeg gik derfra med en kæmpe smil på læben, trods dårlige point. For den hopla glæde Skye udviste var bare det bedste, pointene er jeg slet ikke i tvivl om at de skal nok komme.

Elsker bare at arbejde med den tøs, kaldende dygtig, men alt skal foregå i højt humør.

Så fremover skal vi bare have de to ting til at gå op i en højere enhed, så skal I bare se :-)

Skye´s bror Cæsar var også inde i hans første LP1, dette gik ok, specielt efter hans alder, men ikke godt nok til titel. Han havde ydermere utrolig dårlig mave, som gjorde at han ikke just nødt turen.

Maven havde det bedre på ham i dag, søndag, her var han oppe i Rally begynder klassen og fik point nok, til nu at kalde sig Rally Begynder Mester RBM.

Så kæmpe tillykke til Lene Sørensen med din skønne dreng :-)


22. november 2014


Dagens historie - Når dårlig genvej og jord i brusekabinen, giver glade hunde og våde støvler.

Da lørdagen åbenbart skulle startes lidt over 6 i Morges, jamen så kunne hundene jo ligeså godt, få en af de gode lange gåture.

Så på med sikkerhedsvest og blinkende lygter på fedtmule (Avalloc) og bjerggeden (Skye).

Men ja så var det jo lige at jeg skulle finde den sti, som jeg mente at have fået fortalt hvor skulle ligge. Jo det var så ikke den sti jeg fant, for den jeg fant endte i en pløjemark. Men så tænkte jeg, jamen jeg kan da se en grøn randzone omkring en å, ca 20 ude i marken. Hundene syntes jo bare det var fedt, at skulle mudres til.

Men så kommer vi til det med de våde støvler. For pludselig kan vi ikke komme længere på grund af den å og enten skulle vi vende om og få en lille gåtur (3 km) eller en større (5-6 km) ved at krydse åen.

Nu er det så at åen var ca 70 cm bred og med mine lange ben og en fedtmule der altid følge med sin ejer, samt en bjergged der kan forcere hvad som helst, jamen så var det jo bare at sætte af og hoppe.

Venstre ben klarede fint frisag, men højre støvle skulle altså lige testes for hvor meget vand der var plads til i den. (Vandet er ved at blive noget koldt).

Fedtmule mente ikke der var grund til at hoppe, så han vadede da bare igennem da ca 30 cm vand, Bjerggeden syntes dog det med at springe var mega sjovt, så hun tog den lige frem og tilbage et par gange.

Nå men nu var det jo bare at komme videre, våd støvle eller ej.

Nå man så endelig, efter ca 1 km randzone vandring, ser asfaltvej igen, jamen så tager man da gerne lige ca 20 m pløjemark igen. Og selvom resten af vejen hjem var på vej, så må jeg sige, at nu er det muligt at plante træer i min bruskabine.

Nu ligger begge vovser og snork sover, samt afgiver den skønne collie-veltilfredshedsbrummen.

God morgen til jer alle og husk at genveje er spændende, men tag nu vaders på :-)

09. november 2014


En lille søndags hilsen til alle :-)

Her er er par billeder af min skønne skye :-)

26. oktober 2014


Så har jeg igen været ude med kameraet og igen tog Lene Sørensen med for at hjælpe med at holde kontrol over de hunde der bare skulle vente, mens der var en foran fotografen ;-)

Her kan I se udfaldet, dog er jeg stadig ikke vildt tilfreds, men ja øvelse gør jo mester :-)

19. oktober 2014


I dag afholdte Lokalrepræsentanten for Collie klubben i sydsjælland efterårs gåtur ved Liselund slot på Møn og sikke en strålende tur, på flere måder ;-)

Utrolig hyggeligt som altid, men desværre med silende regn hele dagen. Så vi var gennemblødte inden den ellers herlige tur var overstået.

Men alle de skønne collier hyggede sig og det er jo det vigtigste :-)

Her er et lille billede fra dagen af Avalloc og Skye.

04. oktober 2014


3. Gang er lykkens gang

Nu lykkedes det, Hurra Skye bestod sin LP1 i dag, dog kun med 155 point men eftersom at det var næseprøven som hun fik 0 i så er jeg vildt glad, den plejer hun nemlig aldrig at fejle i. Der kom lige er vindpust og så tog hun den lige ved siden af og lavede en perfekt aflevering ;-(

Læs kritikken på Skye´s egen side :-))))) så jeg er hamrende tilfreds

Kæmpe tak til min super træner Johanna du forstår at få flyttet en i den rigtige retning :-)))

27. september 2014


En super god overraskelse jeg fik i dag, da jeg åbnede for Facebook.

Ussie´s og Avalloc´s smukke datter Rose havde nemlig været på skue i Årslev på Fyn.

Og det var jo bare gået super. Rose havde nemlig fået Særdeles Lovende og nummer 1 og ikke mindre end bedste baby :-)

Hermed kritikken:

Dommer: Agnete Staunsholt Nilsson

4 måneder gammel, Herlig tæve hvalp, dejligt hoved og udtryk, dejlige mørke øjne, passende pigment, er i tandskifte, fint stop, passende skalle, dejlig krop for alderen, god dyb brystkasse,  gode benstammer og poter, parallelle bevægelser, herligt temperament, fin pels og farve.


Ja det kan man da ikke andet end at blive super stolt af :-)

22. september 2014


Min skønne veninde Lene Sørensen gav mig den bedste fødselsdagsgave man kunne tænke sig, nemlig et fotokursus. Her skulle man have sit eget spejrefleks kamera med.

Hold da op det var et super godt kursus, hvor jeg lærte en masse :-)

Men det har jo så medført at der skal tages en masse billeder, så jeg jo kan blive rigtig dygtig til at tage det perfekte hunde billede :-)

Her er der nogle billeder fra de sidste 8 dage, samt fra kurset.

 

11. september 2014


Fik lavet denne collage med Avalloc og Jilly´s smukke søn Cæsar, som nu er 17 måneder <3

09. september 2014


Jeg elsker mit spejlrefleks kamera, men det kan være svært nogen gange at få fanget det perfekte billede, så derfor må man jo træne lidt i det at tage billeder i manual fuktion.

Her kan I se lidt af resultaterne :-)

07. september 2014


Ih en dejlig nyhed der tikkede ind på min telefon i dag.

Avalloc og Jilly´s søn Cæsar har nu erhvervede sig sin 2. pind i rally begynder med 86 point og blev en smuk 3. vinder på dagen :-)

Vi ønsker Cæsar og selvfølgelig hans ejer Lene Sørensen et kæmpe tillykke :-)

23. august 2014


I dag afholdte collie klubben mentalbeskrivelse og her var Skye og hendes kuldbror Cæsar og halvbror Zanto tilmeldt. Og hvis der er noget der er det vigstigste for mig til en mentalbeskrivelse, så er det hvordan hundene afreagerede og hold da op, her var der ikke en finger at sætte på noget. De havde alle 3 fuld afreaktion :-)

Se hver af deres mentalbeskrivelses skemaer på:

Skye´s (klik her)

Cæsar´s (klik her)

Zanto´s (klik her)


09. august 2014


Skønt besøg af Oda og Verner Daugaard (Skye´s opdrættere) og de havde taget skønne Ussie og Jasper med og sikke en fest Skye og Jasper havde sig :-)


8. august 2014


Så kom resultater på 3 styks Avalloc børn og Hurra Hurra Hurra alle 3, Skye, Cæsar og Zanto, har alle 3 A på hofterne og 0 på albuerne, hvilket er det bedste resultat man kan få.

Så jeg er super glad, da der nu er kontrolleret for Hofteledsdysplasi i 3 af Avalloc´s endtil videre 4 kuld. Dejligt at de hvalpe han laver har god sundhed :-)


08. august 2014


På Sorø-sø tur sammen med Lene Sørensen og Skye´s bror Cæsar og Avalloc´s søster Abelone.

5. august 2014


Så kom dagen hvor jeg havde bestilt tid hos dyrlægen til HD og AD fotografering af Skye.

Skye´s kuldbror Cæsar og Zanto som er fra Avalloc og Sika kuldet 2013 var også med og skulle ligeledes have en tur.

Så nu er der "bare" ventetiden på hvad Dansk kennel klub mener om dem. Men jeg er godt tilfreds :-)

Ydermere var jeg så heldig at have besøg af Zanto inden dyrlæge besøget og nedenstående her kan I se lidt billeder af ham. Han er nu 14 måneder :-)


3. august 2014


Så blev det tid til årest Vest Sjællands skue og det blev et skue vi nok vil huske i mange år.

Alt gik planmæssigt indtil middag, men så kom torden og regn og det væltede ned, så arrangøren lavede lige en plan B til stor fornøjelse og morskab for publikum, lidt utraditionelt, men en rimelig løsning i det vejr, da spise-teltet blev rokeret lidt om, så tæverne kunne blive bedømt her.

Hvor var det fedt at se at der ikke var en eneste Collie som reagerede på vejret, dejligt at temperamententet er blevet så meget bedre de sidste årti :-)

Det blev i den grad drengenes dag, da både Avalloc og hans søn Cæsar klarede sig super godt, da de endte som 3. og 4. vinder i Bedste Han Klassen :-)

Det er altid en så hyggelig dag og i super godt selskab, så det er en tradition der selvfølgelig fortsætter :-)

 

6. juli 2014


Skye til "pølse-fiskning" i haven :-)


3. juli 2014


I dag var jeg så heldig at modtage billeder fra en af Avalloc's skønne sønner Zanto, som er fra det "sorte" kuld sammen med Sika.

Han har nemlig i Juni måned været til hyrdning og fået stor ros for sit instinkt :-)

Tusind tak Jørn for disse skønne billeder, det er så dejligt at se at de små børn har det godt :-)


01. juli 2014


Det bedste er altid at være vidne til at nye ejere og hvalpe finder hinanden og at man kan se at det match man havde håbet på også er rigtigt.

Sådan var oplevelsen i dag, da jeg igen var ude hos kennel Daugaard og besøge Avalloc's datter Rose. Hun er jo nu 5 1/2 uge og skulle for første gang møde hendes kommende ejere og ja det føltes bare helt rigtigt :-)

21. juni 2014


Ih der er bare ikke noget bedre end at få besøgt nogle Avalloc børn.

Jeg har været på besøg hos Kennel Daugaard for at tage nye billeder af "Rose", som nu er blevet 4 uger <3

17. juni 2014


Der er ikke noget bedre end en god lang gåtur sammen med hundevennerne :-)

14. juni 2014


I dag var Skye og hendes bror Cæsar til Hyrdeinstinkttest igennem LAU Dansk Collie Klub.

Hold op for en super dag og man må da sige at de små har instinkterne i orden :-)

05. juni 2014


Næ hvor var det skønt at få Colliebladet denne gang, for hvad ser man jo jo det er da Avalloc´s søn Daugaard Wonderful Clear Cæsar (Cæsar) og Avalloc´s søster Damara (Abelone) der er at finde på forsiden i fuld spring :-)


01. juni 2014


Så lykkedes det på Skyes anden Rally Begynder prøve at blive Rally Begynder Mester RBM med 100 point og 1. Vinder.

Vi var også op til yderligere en prøve samme dag hvor Skye dog var blevet noget træt og meget nemt blev forstyrret men opnåede alligevel 87 point og det kun en øvelse der missede og så prøvede at lave om, men desværre lykkedes det heller ikke i andet forsøg, så derfor 13 i minus, 3 for at prøve igen og 10 for at det anden gang ikke lykkedes. Så det er ski da ok af min lille 13 1/2 måneds tæve men vi skal dog øve mere på følget som ikke er helt så godt som jeg håbede, men det var i peditesse afdelingen, så mon ikke vi for løst det en dag.

Sky's bror Cæsar var også i ringen og opnådede flot 91 point i første prøve og havde så desværre besøg af IB (ikke bestået) i anden prøve. Men super flot af en p.t. hormon forstyret hanhund :-)

Stort tillykke til Lene Sørensen med ham :-)24. maj 2014


I Collie klubben blev der i dag afholdt LP og Rally prøver og her stillede jeg med Skye i LP1.

Trods en ualmindelig god prøve med i alt 5 10 taller, måtte vi desværre med et 0 i dæk undvære LP1 titel, da vi kun opnådede 149,5 point og man skal have 150 for at få titel.

Men det vi fejlede i er noget der bare skal trænes så sidder den der næste gang :-)

Men til gengæld var jeg også i ringen, ligeledes i LP1, med Avalloc´s søster Abelone og det gik bare perfekt, hun opnåede 161 point og blev dagens 3. vinder, så LP1 titel til hende :-)

23. maj 2014


Så blev Avallocs "blå" kuld født, et skønt kuld på 5 dejlige store hvalpe.

2 tri piger, 1 blå pige og 2 blå hanner.

Er de ikke bare vidunderlige :-)

Hvalpene blev født hos kennel Daugaard.

Se mere på Oda og Verner´s hjemmeside www.collie-daugaard.dk


17. maj 2014


Ja man skal jo have lidt sjov, mener Skye :-)

10. maj 2014


I dag var vi afsted til Int. Udstilling i Roskilde. Og her lærte jeg godt nok at holde fast i underkæben.

Jeg er ligeglad med vinder rækkefølgen ikke er den samme hver gang, men at Avalloc skulle have ændret bygning på de sidste to år og endda under samme dommers mening, ja det kan man da kun grine af. Forskellige dommer har forskellige meninger om ens hund og det er deres meninger og er de fair og man ellers kan se at dommerne følger en rød tråd på dagen, så er der ingen sure miner herfra, kun respekt hvis de er tro mod deres meninger om racens udseende.

Nå men til gengæld havde vi en super hyggelig dag i utroligt dejligt selskab :-)

Mine skønne hunde arbejde igen super godt og jeg er vildt tilfreds med dem <3

Både Avalloc og Skye fik begge VG, Skye var den eneste der blev placeret, hun kom ind på en fin 3. vinder i klassen.

Tilgengæld så klarede Skye´s bror Cæsar sig super godt og vandt sin klasse med EX, dog desværre uden CK. Det var Ken Vielsted fra Vielsted Collies der var i ringen med ham og det blev til et smukt team at se på :-)

Stort tillykke til Cæsar´s ejer Lene Sørensen med ham :-)


07. maj 2014


I dag kom så turen til Avalloc´s "Sorte" børn til at fylde 1 år.

Derfor kæmpe tillykke med fødselsdagen til Sika og Avalloc´s børn.

06. maj 2014


Så fyldte min lille hundehvalp 5 år

Som tiden dog flyver, han har allerede opnået meget, en hel række titler: LP1 LP2 BRGPR RBM RØM DKRLCH; Årets Rally ekspert collie 2012 nr. 2; Årets Rally Øvede collie 2011; Årets Rally Begynder collie 2011 nr. 2 og 1 udstillings Cert og en masse gode kritikker i denne verden og ikke mindst det som jeg er så stolt af, hans 16 smukke børn og ja hvor mange der nu er på vej i maven på Ussie ;-D

Så man må sige han har klaret sig godt, håber fremtiden byder på ligeså mange glæder og samvær. Han er en vidunderlig dreng

Tak Lene Pia Kallehave Sørensen for at jeg måtte købe denne skønne dreng :-)


02. maj 2014


Nu ventes der igen hvalpe efter min skønne dreng Avalloc og igen bliver det hos

Kennel Daugaard.

Hvalpe efter denne vildt skønne kombination ventes at ankomme sidst i maj måned 2014.

Ved interresse i dette kuld, er I meget velkomne til at kontakte Oda og Verner Daugaard,

Kennel Daugaard.

Se mere på www.collie-daugaard.dk.

21. april 2014


I dag afholdte DCK et Rally arangement, hvor Connie Hansen var vores alles læremester :-)

Sikke en hyggelig og lærerig dag :-)


13. april 2014


I dag har Avalloc´s ældste børn fødselsdag, nemlig de smukke hvalpe fra kuldet med Cutey som mor.

Hvalpene fylder i dag 2 år og et kæmpe tillykke skal lyde herfra :-)

11. april 2014


Kæmpe tillykke til Jilly og Avalloc's små børn, der i dag fylder et år :-)

Det er vildt at tænke på at Skye nu er et år gammel, hun er stadig så fjolle sød som en hvalp nogen gange kan være, men hold da ellers op hvor hun er blevet en dame, der ikke finder sig i noget :-)

06. april 2014


Desværre ingen LP1 titel til Skye i denne omgang, desværre misforstod vi hinanden i en øvelse som gjorde at jeg blev helt konfus, som så gjorde at hun begyndte at dæmpe mig og desværre mistede næste øvelse.

Men det er første gang hun er oppe i LP og alt min nervøsitet taget i betragtning gik det godt og jeg er stadig super stolt af min skønne tøs :-)

Vi opnåede da 139,5 hvor man skulle have 150 for at bestå. Men med 0 i spring øvelsen og så en desværre del af afsluttende skævsidninger, så er det vist meget godt.

Vi skal nu i gang med at have de afslutninger til at sidde i skabet og det skal de nok komme til :-)30. marts 2014


Jamen det kan da næsten ikke blive meget bedre. Jeg elsker at se glæde i mine hundes øjne og hold da op det fik jeg da lige at se. Nemlig i Avalloc´s øjne i dag, da jeg nu har tilmeldt ham hyrdetræning.

Hold da op, hvor han nød det, jeg nød det dog i ligeså stor grad. At se det en collie er lavet til, er jo bare fantastisk :-)


29. marts 2014


Sikke en vidunderlig dag.

Jeg har nemlig været så heldig at modtage billeder fra 2 styks af Avalloc´s "Sorte" drenge.

Der er ikke noget bedre end at se, hvordan afkom udvikler sig, men det at modtage sådanne billeder er også med til at bekræfte at de dejlige vovser bor de rigtige steder :-)

Drengene er nu 10 måneder gamle og er i fuld voks.

Glæder mig vildt til at se dem som voksne :-)


22. marts 2014


Så kom Skye endelig i gang med lydigheds konkurrencerne :-)

Og sikke en dejlig start, hun arbejde super godt og var total afslappet overfor alle andre i hallen.

Det var dog en meget træt hund jeg fik med hjem, så nogen kræfter har hun brugt oppe i hovedet, men så længe det er den vej og ikke negativ stress træt, så er jeg glad :-)

Men hun fik sig sin 1. pind til Rally Begynder Mester titlen, med 88 point i alt.

Jeg kan så godt slå mig meget oven i hovedet da de 10 point kunne have været undgået, da jeg af en eller anden grund stoppede op i "Hund snur rundt" i stedet for at blive i bevægelsen. Det er så bare en øvelse vi har trænet mega meget på og som altid sidder lige i skabet.

Men nej nej det skulle jeg da ikke vise at vi kunne, UNDSKYLD Skye :-(

Men jeg kan kun være så meget tilfreds, og jeg er vildt stolt af min lille tøs der jo kun er 11 måneder :-)12. marts 2014


Det mest vidunderlige vejr lagde vejen forbi Vestsjælland og på denne årstid er det jo bare med at nyde det og det skete også ved at min veninde Lene og jeg tog alle vores hunde og kørte i skoven.

På billedet ses fra venstre Skye, Avalloc, Cæsar og Abelone.


Fra venstre Skye, Avalloc, Cæsar og Abelone


08. marts 2014


I dag afholdte vi i LAU (DCK) Massagekursus og sikke en hyggelig dag, jeg havde taget Skye med, da hun jo har super godt af at komme med så mange steder som muligt og hun tog det også som forventet, total afslappet :-)

Efter kurset var vi så heldige at Maria som har Avalloc´s søster Brigid, tog med hjem til Lene, hvor Avalloc og Cæsar havde været alene hjemme.

Sikke en skøn gensyns glæde, for bror og søster <3


07. marts 2014


Noget af en gyser.

Den 11. februar startede Avalloc med at stok halte på venstre bagben og han havde rigtig ondt. Men da jeg intet kunne se overhovedet og da foden og benet ikke var hævet valgte jeg ikke at køre til dyrlæge da det så måtte være en brækket tå, som dyrlægen ikke kan gøre noget ved alligevel.

Men onsdag morgen var den hel gal, her var poten og haseledet helt hævet og specielt den tå som jeg jo troede var brækket.

Os af sted til doktor dyr og ja brækket var den ikke men til gengæld havde han fået en byld i tåen af, ja han har skåret sig eller hvordan har vi aldrig fundet ud af.

Nedenstående har jeg sat billeder ind for de første 22 dage, dag 15 var et vendepunkt hvor vi endelig havde fået betændelsen i de tre bylder der var opstået under kontrol. Men sikke et arbejde, som stadig bliver gjort, 3-4 gang dagligt skal poten renses og have sårspray og noget mod streptokokker på. Og så skal han have sko på hver gang han skal ud af døren.

Avalloc er generelt meget tålmodig men han er godt nok noget øv over det efterhånden.

Han er dog begyndt at komme med på normale ture nu, men det har også været svært at at beslutte hvornår han var klar til det. Da han de første 14 dage af forløbet nåede at tabe 3 kg, og da han ikke havde fedt på kroppen i forvejen, jamen så var der kun en anden ting og tære af og det var musklerne.

Men nu er vi gået godt i gang med genoptræningen og jeg takker bare for at han var i så god form inden :-)

Jeg er noget spændt på hvornår det store hul har tænkt sig at lukke helt !!!


04. marts 2014


En tur til Slagelse med Lene Sørensen, som jo har Avallocs søster og søn.

På stolen ses Avalloc og Skye og for neden ses Cæsar og Abelone :-)

10. februar 2014


I går var vi afsted på DKK Fredericia udstillingen og spændende dag ;-)

Skye startede dagen med at starte sin første løbetid, så Avalloc vågnede lidt,

men ikke noget der ikke kunne kontroleres :-)

Begge hunde arbejede som altid fint for mig, Avalloc havde vist lidt "bankende mellem benene", som gjorde at han ikke løb ligeså afslappet som han plejer. Skye var lidt påvirket af start løbetid, men heldigvis ikke noget som et dygtig og en godbig ikke kunne rode bod på :-)

Det var en dommer som dømte noget strængt og var noget hårdhændet overfor hundene, hvilket bar tydeligt præg af alle udstilleres præmieringer :-(

Men alligevel opnåede Avalloc fik VG og blev 4. vinder, og Skye fik EX og blev 2. vinder, så jeg kan vist ikke klage :-)

Men Skyes kuldbror Cæsar fik desværre kun G, ja ja han var måske i lidt voks, hvilket ikke altid ser pænt ud ;-) Men han løb og arbejede også flot for sin ejer Lene.

Avallocs søster Abelone var også i ringen og klarede sig super godt og fik EX og blev 3. vinder.

Vi sluttede dagen med at mødes med en dejlig labrador og Abelone og Cæsar, for at tage en god halv times leg inden dagen sluttede.

Hundene skal jo gerne huske udstilling for det sjoveste :-)

Der kan ses videoer på min facebook profil, søg på Marieanne Larsen, da jeg ikke havde held med at ligge dem ind her.


02. februar 2014


Endelig kom solen tilbage og det skulle udnyttes, så derfor fat i kameraet og ud med vovserne :-)

Så jeg var så heldig at Cæsar´s ejer også gerne ville med.

Se flere billeder i galleriet Collie hygge :-)

19. januar 2014


I går var vi afsted til Dansk Collie Klubs Hårlev udstilling, dette var Skye første udstilling som ville blive registeret.

Og hold da op hvor hun gjorde det flot, hun arbejde lige så flot, som hendes far Avalloc altid gør. Smilende glad konstant og syntes det var dejligt med al den opmærksomhed. Ja far og datter er meget ens hvad det angår.

Skye betagede også dommeren og fik exelent og CK (championkvalitet) og blev 1. vinder i klassen :-) Jeg er så stolt af hende :-)

Hendes far gjorde det som han altid gør, nemlig varmer mit hjerte totalt når han står der i ringen og bare stråler af glæde og at vi laver noget sammen :-)

Han gjorde sig også rigtigt godt og fik EX og blev klassens 4. vinder :-)

 

05. januar 2014


Så har jeg fået tilmeldt Skye til hendes første rally-begynder prøve, som bliver i slutningen af februar.

Man kan først starte konkurrence med en hund, når den er fyldt 10 måneder.

Men hun er bare så klar, arbejder som en drøm, så jeg kan ikke vente.

Nu skal vi have set om alt det jeg tror hun kan, om det også er virkeligheden :-)

Nu håber jeg bare ikke at der kommer en løbetid ind over, da det er en prøve hvor man ikke må medbringe løbske tæver.


Kennel Keyloc
Marieanne Larsen
Sverigesvej 6 4270 Høng

Danmark
Mb: +45 26831590
Email: mail@keyloc.dk


Respekter venligst copyright