KEYLOC

Nyheder 2017

17. december 2017


10. december 2017


Uh ha en skøn dag, det i dag har været ☺️

I dag havde jeg fornøjelsen af at se Instinkt-test på 3 af Jasper’s hvalpe (Forhåbenligt den kommede far, til et kuld her i huset), Disse skønne hvalpe er opdrættet af Kennel Lapinette. Hvor var de skønne og instinkt, det havde de. Kun 7 mdr gamle og fri på får allerede i 2. Runde.

Det ville de godt kunne blive rigtig gode til.

Så havde Brian Lysemose Hansen og Charlotte Lysemose og lysten til, at Mindi (Keylocs A Perfect Diamond) skulle prøve at hyrde igen. Mindi har jo været til hvalpeinstinkt-test her hos mig og så havde vi også en 6 mdr instinkt-test sammen. Og Mindi har altid elsket den “leg”. Og i dag var da ingen undtagelse ❤️ hun giver den hele armen 😃 Stella var selvfølgelig også på og her tabte jeg godt nok kæben. Kennel TiptopAussie Camilla er utrolig dygtig og hun troede på Stella og Stella kom løs ( ligesom søster Mindi) og efter lidt korrigering fra Camilla, så holdte Stella flot fårene til mig. Jeg er så stolt af min Stella vovse ❤️

Nette Stormlund og jeg havde efterfølgende delt en time, til Fanny og Skye, men her tror jeg da både Nette og jeg måtte sande, at lydighedshunde, trods tidligere hyrde ture, ikke sådan bryder pladsen fra vores side. Så de får var da søde men niks. Både Nette og jeg træner jo meget aktivt forstyrrelse træning under vores LP træning og det giver altså bagslag til Hyrdning. Instinktet har vores hunde jo stadig og har vist samme meget aktive instinkt-test som 6-12 mdr, men lydigheden har bare overtaget nu.

Men det er jo et valg om man vil træne hyrdningen op igen eller lade det være som det er. For Skye bliver det nok det sidste, men tror nu jeg vil tænke lidt over om Stella ikke skal have lidt mere lov 🙂

Tusind tak for, som altid, en super træning og dejligt humør Camilla. Man føler sig altid i trykke hænder hos dig ❤️

Og tak Nette for at samle os alle til denne skønne dag <3


03. december 2017


Desværre skulle vi heller ikke tage en NW1 titel i dag, da jeg fik et skud nervøsitet lige inden vi skulle på og det fik kørt Skye op i næste atomfeltet. Jeg fik dog kontrolret det og Skye lavede en markering 20 cm over hvor duften sad og havde jeg nu ikke været så nervøs, så havde jeg jo nået at tænke at den mindste hund var meget mindre end Skye’s markering. Så jeg havde jo skulle have hende arbejde lidt mere med området, men jeg meldte Fundet.

Øv for det var så meget min skyld 😞

Heldigvis skulle vi direkte videre til udendørssøg hvor Merete Marx Stenaae var så sød, lige at få mig til at få rystet oplevelsen af mig og se fremad. Så jeg fil styr på vores rigtige rutine og det gik faktisk så godt, at vi blev 3. Vinder i det moment ☺️ fundet på 13 sek 🙂

Så skulle Skye i bilen og jeg skulle være gruppefører for gruppe F, sammen med Mia Rasmussen og sikke da et team vi var, det kørte da fantastisk og der var tid og plads til at tage vare på alle ekvipager 🙂 så tak for en hyggelig dag Mia 🤗

Så skulle vi i gang med indendørssøg og her fandt vi den 2 min i lukketid, men vi fandt den dog og med en fin markering.

Derefter skulle vi til beholdersøg, hvor det var samme type beholdere som i går. Men her havde vi taget ved lærer og lavede dirigering fra første beholder. Og det virkede og der kom ingen poter på, men en super flot markering.

Så trods det at vi ingen titel fik, så får jeg for hver gang virkelig lært mere og mere om samarbejdet mellem Skye og jeg.

Tydeligt Skye ikke fungere når jeg ikke er afslappet, så her skal jeg altså blive bedre til, at være i nuet med hende og sortere alt andet fra. Ja det lyder nemt, men tro mig, det er det ikke 😉

Men nu ved vi da hvad målet for 2018 er 🍀 Elsker at arbejde med min lille bjergged <3


02. december 2017


Sikke en skøn dag, hvor jeg var afsted til Nose Work konkurrence med Skye. Desværre ingen ny titel, da beholdersøget desværre ikke var enige med os 😉

Men de ting Skye og jeg virkelig har haft fokus på de sidste uger virkede til UG, så vi har taget et stort udviklings skridt sammen og det skal man virkelig huske at rose sig selv for.

Ydermere gik de andre 3 søg fantastisk og Køretøjssøget endda så godt, at vi blev 2. Vinder, da vi fandt duften på 10 sek ☺️

Jeg vil gerne have lov at takke Border Collie klubben for et super arrangement og specielt Merete Marx Stenaae og Johanna Allanach for den dejlige velkomst og skønne planlægning af dagen og ikke mindst min gruppefører af A-holdet Mia Rasmussen som virkelig forstod at værne om reaktive hunde, som Skye lidt er overfor andre hunde og specielt i arbejdssituationer.

Det er guld værd, når alt er sat op for, at hundene skal have en super oplevelse. TAK i skønne tøser ☺️

Vi tager turen igen i morgen, hvor målet må være at tage titlen, jeg mener 3. gang må være lykkens gang XXX


25. november 2017


I dag var mine tøser og jeg på tur i Sibirien ved Fakse Ladeplads, sammen med Lone Nielsen og hendes to skønhedder.

To timers lækker tur, hvor der var plads til, at hundene kunne lege :-)


18. november 2017


Stella kan bare få mit hjerte til, at smelte. I dag var Stella og jeg inviteret ind til kennel Lapinette, som holdte hvalpedag fra hendes seneste kuld, som nu er næsten 7 mdr. Og så var vi også inviterret, da vi i forvejen havde talt om, at lave lidt LP træning.

Stella vader ind uden problemer hjemme hos Nette og da vi skulle LP træne gav hun den maks gas (glemte dog lidt og høre efter mine signaler, men er det nu også så vigtigt ;-) ), hun er vidunderlig at arbejde med.

Nå men så kom 3 hvalpe fra det før omtalte kuld og Stella var den skønneste legetante.

Jeg kan kun være så glad for min lille tøs, som nu er lidt tættere på de 2 år.

Nette nåede at tage det stående billede af Stella, resten er mig der legede lidt fotograf.

04. november 2017


I dag har jeg afholdt soignerings kursus for Keyloc hvalpe, samt børn og børnebørn af Avalloc.

Og sikke en dag, det blev. <3


07. oktober 2017


Sikke en fantastisk hyggelig, skøn og mega våd dag 😉

I dag har Collie klubben afholdt LP og Rally prøver og her fik begge mine tøser da lov til at prøve banerne.

Stella skulle have en sidste tur i LP1 og hvilken tur det blev. 188 point og 1. Vinder af klassen. Men jeg må dog sige at jeg ved til fremtiden, at hun ikke skal have så meget energi i kroppen inden start. Det blev nemlig vores til dato dårligste lineføring. Vi fik kun 7.5 da Stella mente, at man ikke skulle have alle 4 ben på jorden, men hellere ville hoppe op og bide mig i hånden 😂 jeg ELSKER altså bare at have den hund på banen, hun er så glad at man ikke kan andet end at slappe af og bare nyde det.

Ellers var resten af prøven til 9,5 og 10. Med undtagelse af helhedsintrykket som gav 9: roligt samarbejdende par, hvor føren viser stor forståelse for prøve og hund. Dejligt arbejdende glad hund. Der lige mangler den sidste præcision i enkelte øvelser, så bliver det et fremragende par. Glæder mig til at se jer i højere klasser.


Så nu er Stella klar til LP2 klassen 🙂

Da Stella lå i sin afdækning begyndte regnen og hold da op, den stoppede bare ikke og da Skye skulle op i Rally øvet, jamen så var alt jo godt pløret.

Skye syntes ikke just om det og jeg oplevede nogle få forsinkede reaktioner, men som dommeren ikke syntes vi skulle dømmes på, så vi endte på 100 point og 1. Vinder af klassen 🙂

Så nu kan Skye tilføje Rally Øvet Mester RØM til hendes navn 💕

Tak til en masse vidunderlige mennesker, for at gøre denne regnfulde dag, til et hyggeselskab af den bedste skuffe 🙂


3. oktober 2017


Sikke nogle dejlige dage jeg har været igennem med Skye.

I lørdages var vi med til RallyDysten, som er uofficielle ralle prøver. Her fik hun lov til, at prøve en ekspertbane af, trods det, at hun stadig mangler 1 pind i øvet klassen. Og jeg må sige, jeg tror aldrig jeg har gået sådan en god bane med nogen anden hund. Skye var der 200 % og vi forstod bare hinanden. Og hun endte som 1. vinder af klassden med 98 point. 1 point røg på springet, hvor hun lige ramte det og 1 røg på en forsinket reaktion, da hun var lige ved at løbe rundt om både mig og et skilt i Rundt om føren.


Hun var bare den skønneste hund at arbejde med og hvor er jeg glad for, at vi virkelig har fundet hinanden igen <3

Stella fik lov at prøve rally begynder klassen, sådan uden for nummer, da hun jo ikke går Rally og aldrig har lært det. Men trods det gik hun også til 98 :-)


I går havde vi lavet et prøve set-up i NW1 på mit Nose Work hold og her gik Skye i fantastiske tider og med alle søg fundet. og med ingen fejl.

Og de ting jeg vidste jeg skulle være opmærksom på, sad også bare lige i skabet.

Så jeg er lidt svær, at skyde igennem lige nu :-)


Jeg har i dag taget lidt billeder i haven, og ja det er da godt, at vide, at mine hunde elsker hinanden ;-)


27. september 2017


Her til aften havde jeg lovet Lokalrepræsentanten for DCK, at stå for en miljøtræningstur i Slagelse.

Der var et skønt stort fremmøde og hvor var det dejligt, at se at ejerne prøvede næsten alle af de tossede ting jeg fandt på.

Hvad de fleste nok ikke ved, at er mine hunde meget vant til sådanne ture. Når de er hvalpe er dette næsten fast indvendtar 1 gang om ugen og når de er voksne 1-2 gange om måneden.

Så mine ser altid en by, som et stort Tivoli, hvor det bare regner med godbidder, for alt hvad man kan stå på eller op ad eller kravle under.

Dette er ture jeg pririoterer meget, da jeg elllers hader at lufte hunde i byen. Nej jeg vil hellere ud på landet, hvor mine hunde kan løbe frit.

Her ses et billede af Stella på dagen :-)


03. september 2017


I dag havde jeg tøserne med på Vildtsporskursus i Collie klubben og det var godt nok spændende. Jeg vidste godt at collier ikke er tabt bag en vogn, når de skal bruge næsen. Skye går jo Nose Work og er faktisk rimelig god til det.

Men at jeg kunne starte mine tøser på et slæbespor og de så bare gik det. Ja den havde jeg nok ikke set komme.

Se en masse billeder fra dagen

19. august 2017


Så klarede Stella sig igennem hendes 3. LP1 og igen med flotte point 189 og dagens 2. Vinder.

Jeg måtte godt nok kæmpe noget mere for hende i dag, da hendes kusine var på rallybanen lige ved siden af.

Ydermere har hun efter sin løbetid manglet noget drive, som jeg inderligt ønsker hun genfinder.


12. august 2017


I dag var de to tøser fra mit a-kuld til mentalbeskrivelse og sikke en oplevelse.

Først var det Stella der skulle prøve kræfter med banen. Jamen jeg kan næsten ikke få armene ned igen, hun var så skøn. Hun er glad for mennesker (det har hun været hele sit liv - mennesker er de bedste). Jagten så man ikke meget til i testen, men undskyld, man løber da ikke efter vasketøj ;-) Men en rigtig hare jo jo, det havde været noget andet.

Så skulle vi stå stille i 3 min og her viste Stella den tænd og sluk knap jeg er så glad for hos hende, nemlig ved bare at lægge sig ned.

Så kom forstrækkelserne og det klarede hun flot. hun blev hvor hun var blevet forstrækket, så kunne jeg jo lige se hvad det var for en opfarende kedeldragt. Da den var blevet lagt ned, som ville hun gerne hilse på den. Men hun var ikke spor bemærket efterfølgende og havde oplevelsen helt ude af kroppen :-)

Så skulle vi forbi den larmende kæde og her ses næsten samme mønster, bortset fra, da jeg går halvt hen til pladen. Så går hun selv resten og noget lang i det, undersøger pladen :-)

Igen var oplevelsen totalt ude af kroppen.

Spøgelserne var meget underlige syntes hun og valgt at ofre mig til dem og gik, da de kom for tæt på, bag mig. Men da linen røg af, var hun direkte henne for at snuse til dem og blev glad for mennesket inden i.

Så skulle hun prøves på skud og her kan man ikke sige andet end - øh nå. Det var ikke meget reaktion man fik der :-)

Jeg er så stolt og taknemmelig :-)

Så skulle Mindi prøve en tur.

Hun er som hendes mor, en meget gøende tøs og valgte også at der skulle gøes af testlederen. Hun syntes dog ikke om at testeren skulle klappe hende bare sådan.

Dette ligner lidt den test som deres mor Skye også viste. Dette er for mig ikke ønskeligt og noget som jeg har meget med i mine tanker og ønsker for videre avl. Heldigvis er det ikke noget Mindi´s ejere er bemærket af hos Mindi i hverdagen. Men Mindi har også bare den sødeste familie, så hun har den tryghed der skal til og nogle dejlige børn at lege med :-)

Jeg ser meget gerne at en collie er glad for mennesker, den behøves ikke springe i hovedet på alle, den er en værdig race. Men den skal være glad for alle henvendelser og se mennesker som den dejligste ting i verden :-)

hun udviste lidt mere jagt på vaksetøjet, men igen, det er jo bare en klud, så fange den gad hun ikke.

Hun syntes det var lidt mere uinteresant at skulle stå stille i 3 min, men lod sig dog ikke yderligere stresse af det.

Den opfarende kedeldragt blev hun lidt mere forstrækket overfor, men var til gengæld lidt mere nysgerig, så da far taler til kedeldragten, så skulle hun lige se hvem det var.

Ligesom Stella var Mindi total afklaret med oplevelsen.

Kæden var som Stella´s.

Spøgelserne skulle skældes noget ud, men det var næsten som, at se hendes morfar Avalloc, for da spøgelse 1 var undersøgt, så kunne far nu selv kigge på spøgelse 2, for det er jo tydeligt samme slags og så kunne Mindi jo gå på opdagelse i skoven.

Skudet var hun en anelse mere opmærksom på, men blev ikke bange.Se mere om Stella´s Mentalbeskrivelse på hendes egen side.

Jeg har lavet et fotoalbum med en masse billeder fra dagen, som Mindi´s ejer var så sød at tage (Jeg tog godt nok dem af Mindi ;-) ).


Stella´s Mentalbeskrivelse


Se også en masse videoer fra Stella´s beskrivelse på min Facebookside Kennel Keyloc


Mindi´s Mentalbeskrivelse


Jeg kan kun takke for at de dejligste hvalpekøbere levede op til deres ord og lod Mindi teste. Det betyder nemlig meget for mig, at mine alle mine hvalpe bliver testet, da det giver et mere klart billeder af om hvor ens avl går.


06. august 2017


Sikke en skøn og dejlig dag på årets Vestsjællands skue.

Først var jeg i ringen med Stella, som opnåede EX og blev 2. vinder, slået af en af Avalloc´s døtre Flower.

Der efter var Skye og jeg i ringen, hun klarede sig lige så godt, hun bleb nemlig også 2. vinder med EX.

Så skulle alle de vindende tæver jo op mod hinanden. I manglende på handler hænder, blev Stella ikke stillet her, men det blev Skye, som kom med her og hold da op også her blev hun 2. vinder. Så altså 2. bedste tæve på dagen :-)

Det var ellers en rigtig Avalloc familie dag. Han ene barnebarn Alba fra kennel Tommeliden blev bedste baby med SL. Så var 4 styks Cæsar børn (Avalloc´s børnebørn) i junior klasse tæver og alle opnåede EX og vinderen Nanna blev faktisk også 4. bedste tæve på dagen.

Deres far Cæsar fik også EX i åben klasse og blev 4. vinder i klassen.

Der næst var Avalloc´s datter Rose også i ringen, men fik på dagen kun VG.

Jeg er så lykkelig over at Avalloc har fået så skønne børn og børnebørn <3


01. august 2017


Hvor er det dejligt, når man har ferie, at der er plads til lidt ekstra spontane gåture. I dag gik turen til Sorø Akemdemihave, hvor mine hunde og jeg mødtes med Lone Nielsen og hendes to collie skønheder Freja og Kasmir.

Der er ikke noget bedre end sådan en smuk og afslappende gåtur.


29. juli 2017


Ja man kan vist kun sige Dygtig Skye og for pokker da Marieanne 😂 jeg gik som efterhånden, så mange gange før, et skilt som dommeren ikke havde sat på Rallybanen. Så det kostede lige 10 point og så fik jeg (og igen ikke Skye) også lige 3 point i fratræk fordi jeg skulle til at gå højre rundt om første kegle i slalom (jeg havde glemt alt om den øvelse og troede at vi allerede var kommet til næste skilt, som var bakke) jeg nåede dog at rette op i sidste øjeblik. Og så må Skye altså hæfte for det sidste ene point ;-)

For det blev til i alt 86 point og 2. Pind i Rally Øvet klassen :-)

Hvor er jeg bare stolt af min lille speedy tøs. Om hun er det samme overfor mig, hmmm det tror jeg ikke vi skal tale om ;-)


27. juli 2017


Sikke en utrolig skøn gåtur. Hvor Nette fra Kennel Lapinette kom med mit A-kulds far Bobby (Lapinette's Daddy Cool), som hun har æren af, at passe for tiden. Og så kom mine dejlige hvalpekøbere Brian og Charlotte, sammen med deres to skønne børn og de havde selvfølgelig deres dejlige Mindi (Keylocs A Perfect Diamond) med.

A-kuldet er nu 18 måneder gamle og er stadig ikke fuldt udviklet endnu, men er godt på vej.

Tusind tak for en dejlig tur og tusind tak for smukke billeder Nette :-)


02. juli 2017


Ja ja så skulle det alligevel lykkes for Skye og mig, at nuppe 1. Pind i Rally øvet og endda til 95 point og 4. Vinder 😍😍😍 elsker min skønne bjergged :-)

Og så var der det dejligste selskab på dagen også, så total optur :-)


03. juni 2017


I dag har jeg afholdt kennel dag eller bedre kendt som Keylocdag. Der var desværre lidt mandefald, men vi andre hyggede igennem alligevel og der blev fundet 5 forsundet frikadeller pr hund. Hvor kan man ellers bare nyde afkom efter ens hunde <3

Tak for en vidunderlig dag.

Der er blevet taget lidt billeder fra i dag, som kan ses

HER

20. maj 2017


I dag har jeg virkelig svært ved, at få armene ned.

Jeg har nemlig i dag været til Dansk Collie klubs LP prøver i Køge og nøj det var en fornøjelse.

Som altid en velorganiseret prøve, med højt humør fra alle og ja rimeligt godt vejr.

Jeg startede i ringen med Skye. Hun var ikke helt på toppen og dæmpede sig desværre en smule, hvilket der, trods masiv kampgeist fra min side, ikke blev til mere end 218 point og en 2. præmie.

Bagefter skulle jeg i ringen med Stella og jeg er bare så stolt af hende.

193,5 point og 1. vinder af klassen.

Læs hele hendes kritik HER

14. maj 2017


Kæmpe tak for Merete Marx Stenaae og Johanna Allanach der i dag afholdte uofficielle NW prøver i HMC regi.

Skye var tilmeldt og som så tit gjorde hun mig stolt. Hun bestod med 100 point og 2 fejl (en kradsen på duften og en for at stoppe adfærden fra mig med en ah ah )

Så nu tænker jeg at de officielle prøver bare kan komme, vi er klar :-)

7. maj 2017


Avalloc ønsker sine og Sika´s hvalpe tillykke med de 4 år :-)

6. maj 2017


I dag fylder min første collie Avalloc 8 år <3

Han er grundpillerne til de tøser jeg har gående, så kan kan ikke nedet end at være vildt taknemmelig over ham :-)


29. april 2017


Så kom dagen, hvor Stella skulle op til hendes første LP1 prøve. Og nøj hvor det gik over al forventning.

Efter at møde på Roskilde dyreskueplads kl 8.00 og først skulle i ringen kl 14.00, må man sige, at det var en noget lang dag for min unge pige.

Men hold nu op 184,5 point og 2. vinder på dagen ud af 12 tilmeldte. Hvor hovedparten var border collier, som eller altid står på sejrsskamlerne.

De ting vi blev trukket for, er hovedsaglig ting som kommer med modenheden. Så fik vi nogle skævsidninger og disse skal vi have under lup.

Men nøj det er svært at få armene ned :-)

Så Stella kan nu kalde sig LP1 Keylocs Amazing Stella Nova.

Se hele kritikken HER

17. april 2017


I dag var Skye tilmeldt Rallydysten i øvetklassen. Jo jo hvor var min lille vovse vildt dygtig, men ejeren af hende, se det er en helt anden snak.

Jeg gik skilte der ikke var på banen, kunne ikke finde ud af at tælle skridt og tog en ekstra tur i en slalom, så jeg kostede os 23 point. Skye tog så 1 point også, da hun gik ind i mit ben. Men vi havde det hamrende sjovt og det er jo altid det vigtigste :-)


13. april 2017


Avalloc ønsker sine og Cutey´s hvalpe tillykke med de 5 år :-)

11. april 2017


I dag fylder min lille bjergged Skye 4 år :-)

Avalloc vil gerne ønske tillykke til hans og Jilly 6 børn med de 4 år :-)

31. marts 2017


I dag havde jeg Stella med til en hyggelig fotodag med Stella far´s opdrætter Nette Stormlund.

Og hun var så sød, at tage disse skønne billeder af min 14 måneder Stella :-)


18. marts 2017


Hvor er jeg stolt af min lille Skye-pige. Vi har i dag været til Rally-dysten, hvor Skye var tilmeldt i en øvet klasse. Trods lidt lige lovlig meget gas i ballonen, så klarede hun prøven til UG og endda til 99 point. Kun 1 point i minus for en snusen.

Min lille turbo tøs er tilbage :-)


13. marts 2017


Så kom de ventede svar på Stalla og Mindi´s hofter og albuer og som ventet HD: A og AD: 0

Så jeg er bare så glad :-)

Her kan i se Stella´s hofter og albuer.


10. marts 2017


Så har Stella og Mindi (Lapinette's Daddy Cool og RBM LP1 LP2 Daugaard Wonderful Clear Skye) været en tur til HD og AD fotografering og det gik så godt. Begge med flotte Hofter og Albuer. :-) Nu skal vi så bare afvente DKK's mening, som jeg da forventer er ligeså positive over mine tøser :-)

Her ser I et lille billede af Mindi, som der lige blev fanget hurtigt ❤

Kæmpe tak til Mindi's ejere for at lade jeres smukke tøs blive fotograferet :-)


14. februar 2017


Onkel Cæsar i pasning :-)

05. februar 2017


Se lige et smukt barnebarn Avalloc har sig :-)

Her ses 8 mdr. gammel Rostkjaers Donatello (RBM LP1 Daugaard Wonderful Clear Cæsar og RBM Sandcastle's Iron Lady)

Den glædeste hoppedreng ever du der har fået dig Karen Kirstine Rasmussen, han elsker bare alt og alle :-)


29. januar 2017


I dag bød den på dobbelt udstilling i Collieklubben.

Denne gang var det kun Stella der stod for skud. Hun arbejdede så fint for mig, jeg er utrolig stolt af hende.

Dommerne havde dog ikke lige så høje tanker om hende, som jeg selv har. Men så er det man skal huske, at det er den samme hund man har med hjem igen :-) Kritikkerne kan læses under Stella´s udstillingsresultater.

20. januar 2017


Tænkt sig, at mit første Keyloc kuld allerede er 1 år i dag. Nøj hvor er tiden da fløjet <3

Hermed et kæmpe tillykke til Mindi (Keylocs A Perfect Diamond) og Stella (Keylocs Amazing Stella Nova) med deres 1 års fødselsdag :-)

Forældre til disse tøser:

Far: Lapinette's Daddy Cool (USCH DKCH NOCH INTCH Twin Acres Patrick Henry og DKRLCH DKLPCH LP1 LP2 Rally-B Rally-V LP3 KBHV13 BRGPR Lapinette's Prima Donna)

Mor: Daugaard Wonderful Clear Skye (LP1 LP2 BRGPR RBM RØM DKRLCH Avalloc og Nitopets Joy Full Jilly)

15. januar 2017


LP-nørdedag dag hos Stella´s fars opdrætter Nette Stormlund.

Fotograf Nette Stormlund :-)


14. januar 2017


I dag stod den på hygge fotografering og i dag var teamet hovedbilleder.

03. januar


Godt Nytår !

Så har vi budt et nyt år velkommen. Og det er som altid jo sket i rimelig ro og mag, da jeg ikke er super vild med nytårskrudt. Mine to tøser er pænt ligeglad med krudtet og sover faktisk fra det meste. Avalloc der i mod vil meget gerne skælde det ud og det forstyrre en del. Han får selvfølgelig ikke lov, men det genere ham tydeligt. Dette ses desværre hos mange hunde og mange dyr i det hele taget.

Nytårskrudt burde ikke være til privat folk af så mange grunde, som jeg ikke vil liste her.

Men jeg syntes virkeligt det er synd, at man hvert år skal læse om heste, hunde og katte der er løbet hjemmefra og som man desværre ofte har meget svært ved at finde igen. Og som når de er fundet, er strækslagen overfor krudt fremover.

Nå det var bare lidt galde der skulle ud ;-)

Jeg ser utroligt meget frem til, at se hvad 2017 vil bringe.

Stella er tilmeldt hendes første LP prøver, syntes hun begynder at være prøve klar.

Skye og Avalloc er i fuld gang med Nose Work, som er DKK´s nye aktivitet.

Når DKK er klar med officielle prøver, skal begge op i denne sport :-)

2017 bliver også et år hvor Stella og Skye begge skal i udstillingsringen. Stella er tilmeldt til DCK´s første udstillinger, her i januar.  Og jeg håber meget på at de begge skal tilmeldes DCK´s dobbeltudstilling på Fyn i maj. Her håber jeg også på, at Avalloc skal stilles for første gang i Veteran klasse (underligt at tænke på, at han allerede er så gammel).

Glæder mig meget til, at se så mange af jer ud i felten i denne nye og friske år :-)


Kennel Keyloc
Marieanne Larsen
Sverigesvej 6 4270 Høng

Danmark
Mb: +45 26831590
Email: mail@keyloc.dk


Respekter venligst copyright