Nyheder 2024

27. februar

Himlen kommer til et skinne smukkere fremover.

Jeg har i dag sagt farvel til verdens bedste Joy

Da Joy var begyndt at vise ubehag i det brækkede ben og da hun efter al aktivitet aflastede hendes ben, blev der i dag taget en god stak røntgenbilleder.

Røntgen billeder viste desværre at der var endnu en bro, som muligvis kunne trykke mod en sene. I albuen var der meget inflammation i, samt at der også var en uopdaget forandring i den højre albue.

Næste skridt var at være nødt til at pille implantaterne ud. Dette ville dog ikke fjerne den bro som allerede var kommet og derved ville der kun være 50/50 for at det kunne løse noget. Derudover så skulle der en større behandling til for at albuen på den brækkede ben kunne komme sig, og altså her ville der heller ikke være sikkerhed for en forbedring. Og ydermere mente dyrlægen at der kun ville gå nogle få år, så skulle der nok også en behandling til på den højre albue.

Joy havde på kun 3 1/2 uge tabt næsten alt af den ny opbyggede muskelmasse på fronten og på højre side.

Så vi ville se ind i endnu en længere "holde helt i ro periode", samt en totalt forfra genoptræning. Og igen med en meget stor uvished for at hun ville undgå at forsætte med smerter.

Joy havde det meget ringe mentalt under den rolige periode efter uheldet og at se hende i øjnene der var ulideligt.

Dem som kendte Joy godt vidste at hun elskede at løbe og nemt kunne lukke sig inde hvis hun holdes i ro.

Bare en ekstra ting, så har hun den sidste uge ikke kunne lave hendes elskede belønningsøvelse, at twiste venstre rundt. Dette har hun altid lavet i et glad hop, hvor det den sidste uge er taget i gang og på alle fire ben.

Jeg ved der sidder nogen der ude nu, som mener at jeg skulle have gjort endnu mere for Joy, og det må I godt mene, men I boede ikke med hende og oplevede Joy´s væsen ændre sig.

Verdens bedste veninde Anne Gisselø som oplevede uheldet sammen med mig, gav mig den største gave, at tage med til dyrlægen i dag. Både for at støtte mig, men ikke mindst for at hjælpe med at tænke klart i verdens største lorte øjeblik.

Tak Anne, jeg ved hvor meget det krævede af dig og jeg er dig evigt taknemlig.

Jeg er så taknemmelig for at jeg har haft Joy i mit liv og hun og jeg har elsket de utallige timer på træningsbanerne.

Hver aften lå hun i mine arme på sofaen og altid ved siden af mig i min seng, så hun vil efterlade det største tomrum ligegyldigt hvor jeg ser hen.

Den største tak skal falde til hende for at have skænket mig Echo, som jeg aldrig ville være foruden.

Jeg vil altid savne dig Joy og du vil altid have din del af mit hjerte, som du havde fra det øjeblik hvor jeg holdte dig i mine hænder første gang og hvor jeg vidste at du skulle være min. Et valg jeg aldrig vil fortryde

LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH SIRLB SIRLØ Lapinette's Jazz´n Joy 22.12.2019 - 27.02.2024

25. februar

Wauw hvor jeg dog ikke kan andet end alt elske min Echo dreng

Efter prøven i går ændrede jeg på et par strategier, som virkelig bar frugt i dag.

Vi startede dagen med fælles dækken, som bare ikke et Echo’s yndlings øvelse, her kom der en del frustration og brok fra ham og han lå noget uroligt og endte med at sætte sig op i plads 2 sek inden afslutningen, men blev dog siddende der.

Da det var vores tur i ringen startede vi som altid med Lineføring og trods hans ellers super lækre FVF, så var lineføring absolut noget hejs både i går og i dag, så den skal hjem under luppen.

Så gik resten af øvelserne, dog med undtagelsen af sitten ellers til maks. Han havde fokus og arbejde super flot.

Jeg havde dog selv trukket ham 1/2 point i stillingskift, da han flyttede fronten lidt frem.

Rundt om kegle galoperer han aldrig når keglerne står så tæt på, så det lever jeg med.

Men fedt at nogle af de ting man løbende justere på viser sig at virke

Specielt dommerens helhedsintryk gør mig så utroligt glad: Sindssygt godt F arb. Dejligt at se at transporterne bliver udnyttede på den rigtig måde til at holde H fokus. Keep up the good work

Jeg nyder at det fællesskab der er kommet uden for banen er totalt i top og de mennesker som deler ens hobby støtter alle hinanden mega meget. I er guld værd

Echo endte endnu en gang på toppen i rækken, som dagens 1. Vinder med en super 1. Præmie med 187,5 point (maks 200)

24. feruar

I dag har Echo været til sin 5. LP1 og endnu en gang med point nok til en 1. præmie, så denne gang udløser det endnu en titel (når jeg får taget mig sammen og får sendt den ind ) nemlig LP1 Bronze.

Dagens gennemløb var point mæssigt jo godt. Men da vi skulle på banen blev der brændt af uden for hallen og denne røg, syntes Echo var noget mærkeligt, så fokus mangledes specielt meget i lineføring. Ydermere syntes Echo at dommeren var lidt mærkelig og var ikke helt tryg ved ham.

I morgen prøver vi turen igen, så på hjemvejen tog Echo og jeg en dejlig gåtur, hvor vi fik voldbelønnet de delmomenter, som jeg syntes manglede.

Vil jo helst at det er den rigtige version af en øvelse der sidder i hans tanker

Men hvor er jeg stolt af min dreng, 5 ud af 5 LP1’er er endt med 1. Præmier, så vi nærmer og noget stabilt. Håber det fortsætter

19. januar

I går kom meldingen fra Dansk Collie Klub om at 2 af mine hunde kan pryde sig med at være blevet årets vinder collier :-)

Årets LP1 Collie 2023, 1. vinder: LP1 RBM SISHB SINWMJB SISJB SIHOB SILLPB Keylocs Cosy speed of echo (Echo)

Årets Rally Ekspert Collie 2023 Rally Ekspert, 1. Vinder, samt Champion i 2023: LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH SIRLB SIRLØ
Lapinette's Jazz´n Joy

Jeg er stolt af begge mine sorte diamanter <3

14. januar


Echo har i dag fået sig endnu en 1. præmie i LP1. Dog på ingen måde med prangende resultat. Faktisk blev det med røven i vandskorpen

Echo var nemlig mega træt, da tidspunktet for at vi skulle i ringen endelig var der. Så han koblede hjerne meget fra og havde mere travlt med at ville hilse på dommeren, som i forvejen er en af hans yndlings mennesker.

Så ja der måtte lidt ekstra bestemte kommandoer til.