Avalloc´s Voksen tid


KEYLOC

Avalloc´s Voksen tidJeg ved nu ikke om man kan sige at Avalloc er blevet voksen for han kan da stadig godt gå totalt i teenage drenge mode, hvor der bare skal laves hygge ballade :-) Det er nu kun dejligt ellers ville det da også blive for kedeligt at have hund.

Avalloc er vokset op og blevet en dejlig stabil hanhund, der ved hvad han vil og ikke vil. Han er meget retfærdighedskrævende og vil ikke have ballade i sin flok.

Men når det så er sagt, så er han den kærligste hund, der gør alt for at hjælpe omkring sig, både om det gælder mennesker eller andre hunde. Er man ven af huset, jamen så er man ven af Avalloc.


Avalloc måtte desværre aflives i en al for ung alder, han nåede kun, at blive 8 år.

Han havde skrantet i noget tid, han havde jo haft en skade med bylder i en bagpote, da han var 4 år. Dette kostede noget aflastningsskade i den modsatte bagben.

Men april måned begyndte han med slem dårlig mave, ofte næsten vand. Appetitten fejlede intet og generelt var han også glad. Han begyndte dog mere og mere, at vrisse af mine andre hunde, hvilket han aldrig havde gjort før.

Han var forbi dyrlægen og blevet testet, men hvor intet viste andet end mulig foderallergi. Det er jo ikke noget videre svar på noget. Men der blev skiftet foder på ham og han kom i stærk penicillin kur. Men lige lidt hjalp det og da kuren var over, og maven stadig var meget dårlig, så blev jeg virkelig i tvivl. Han begyndte også mere og mere på turene, at miste koordineringen af benene.

Jeg tog til en anden dyrlæge og fik talt tingene godt igennem og viste her alle de ting der var blevet testet. Imens vi stod og talte stillede Avalloc sig op på deres vægt (det plejer at give godbidder) og da han så skulle ned igen (5 cm) skvattede han og landede lige ned på håndryggen af forbenet, samme stunt, som på gåturene.

Dyrlægen sagde med det samme, at hun ikke troede på foderallergi, men at min lille dreng havde fået mulig betændelse på nervebanerne. Det talte vi noget videre om, og da hun hørte, at Avalloc havde haft de bylder i bagpoten, som jo faktisk var brudt ud igen 1 år efter første gang, hvor vi var flere der talte om, at det var underligt, samme pote og nøjagtigt samme forløb. Dyrlægen mistænker så mere, at der kunne ligge noget og ulme fra en sådan byld og være gået i nervebanerne.

Den eneste måde at tjekke dette er ved en CT scanning. Avalloc er som min eneste hund ikke længere forsikret og derfor måtte jeg sande, at dette kunne jeg ikke tilbyde. Og ydermere så er en kur til at fjerne betændelse i nervebanerne slet ikke sikker, altså der var chance for, at det slet ikke virkede.

Det ville jeg altså ikke udsætte min elskede hanhund for.


Savnet af dig gør ondt, men du vil altid være i mit hjerte <3

Kennel Keyloc
Marieanne Larsen
Sverigesvej 6 4270 Høng

Danmark
Mb: +45 26831590
Email: mail@keyloc.dk


Respekter venligst copyright